AC3 COMFORT GEELI 30 G

Hoitaa ja ehkäisee peräaukon vaivoja (kuten ärsytystä, kutinaa ja muita vaivoja). Ehkäisee peräpukamia ja peräaukon haavaumia. Nopea, viilentävä ja voiteleva vaikutus.
Pakkauskoko:
30 G
Markkinoija:
Viatris Oy
Heti saatavilla. Toimitusaika 1-5 arkipäivää.
11,30 €
376,67 € / 0.0300
Ac3 Comfort hoitaa peräaukon vaivoja, ja sitä käytetään lievittämään esim. peräpukamiin liittyvää ärsytystä ja kutinaa. Ac3 Comfort sekä ehkäisee että hoitaa peräaukon vaivoja. Peräpukamia ja muita peräaukon vaivoja esiintyy usein raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen.
Peräaukon vaivojen, kuten kutinan ja ärsytyksen hoitoon sekä peräpukamien ja peräsuolen haavaumien yhteydessä: Ota geeliä sormenpäähän ja levitä peräaukkoon ja sen ympärille vähintään kaksi kertaa päivässä tai tarpeen mukaan useammin, kahden viikon ajan. Parhaan tehon saat noudattamalla tarkasti käyttöohjetta.
Sisäisten ja ulkoisten peräpukamien sekä haavaumien ja muiden vaivojen ehkäisemiseen: Ota geeliä sormenpäähän ja levitä peräaukkoon ja sen ympärille ennen ja jälkeen ulostamisen.
Ac3 COMFORTia ei tule käyttää yli 30 päivää yhtäjaksoisesti.
Pakkauksessa on myös putkilon päähän kierrettävä asetin, joka helpottaa geelin annostelua.
Aqua, Aloe Barbadensis Gel, PEG-8, Xanthan Gum, Betaine, Potassium Phosphate, Laureth-9, Galactoarabinan, Polyglucoronic Acid Crosspolymer*, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide. *2QR
Älä käytä tuotetta, jos olet yliherkkä jollekin sen ainesosista.
Keskustele ensin lääkärisi kanssa jos peräpukamat vaivaavat sinua jatkuvasti tai sinulla on runsasta verenvuotoa peräsuolesta.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

30 g