Lääkkeiden kotiinkuljetus

Teemme lääkkeiden kotiinkuljetuksia apteekkimme lähialueille arkipäivisin iltapäiväsaikaan (poislukien arkipyhät). Ennen klo 12 sovitut tilaukset toimitamme tavallisesti samana arkipäivänä, kun tuotetta on saatavilla heti varastossa. Klo 12 jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä. Mikäli tuotetta ei löydy heti varastosta, toimitusaika saattaa olla pidempi (1-5 arkipäivää).

Ennen tilauksen maksamista, otathan yhteyttä apteekkiimme sopiaksesi tarkemman toimitusajankohdan p. 010 235 2350. Tehdessäsi reseptilääketilauksen verkkoapteekin kautta, voit sopia kotiinkuljetuksen toimitusajankohdan myös lääkeneuvonnan antamisen yhteydessä kun otamme sinuun yhteyttä puhelimitse toivomanasi ajankohtana.

Lääkkeiden kotiinkuljetusmaksu 0-10 km säteellä apteekista on 5 €.

Kysy lisää lääkkeiden kotiinkuljetuksesta p. 010 235 2350.

 

Verkkoapteekkimme kautta on mahdollista valita toimitustavaksi myös Postin kotiinkuljetus (huoneenlämmössä säilytettäville tuotteille). Postin kotiinkuljetuksessa tilauksen toimitusajankohta sovitaan erikseen Postin kanssa. Palvelun hinta 19,90 . Tämä toimitustapa ei ole valittavissa nestemäisille valmisteille 1.10.-30.4. välisenä aikana. Pidätämme oikeuden olla lähettämättä lämpötilaherkkiä tuotteita postin kautta, jos emme pysty varmistamaan asianmukaista kuljetuslämpötilaa.