Ale

MELATONIINI ORION 1,9 MG PITKÄVAIK. 90 TABL

Melatoniini Orion. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Pitkävaikutteinen nieltävä tabletti. Melatoniini Orion tuotesarjalla on avainlippu.
Pakkauskoko:
90 TABL
Markkinoija:
Orion Oyj
Heti saatavilla. Toimitusaika 1-5 arkipäivää.
Tarjoushinta 22,90 € Normaalihinta 25,85 €
1 761,54 € / 0.0130
Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.
Annostus per vuorokausi: Aikuisille ½–1 tablettia tarvittaessa (0,95–1,9 mg melatoniinia).
Lyhentämään nukahtamisaikaa: 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa, kuitenkin ennen puolta yötä. Vaikutus saadaan nauttimalla 1 mg melatoniinia.
Lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia: ½–1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Vaikutus saadaan nauttimalla vähintään 0,5 mg melatoniinia. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä, varmista melatoniinin sopivuus lääkäriltä tai apteekista.
Ei sisällä laktoosia, gluteenia, liivatetta, hiivaa, soijaa, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Sokeriton (sokeria 0 g).
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), melatoniini.
1.90mg MELATONIINI
Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä, varmista melatoniinin sopivuus lääkäriltä tai apteekista.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja terveellistä ruokavaliota. Noudata terveellisiä elintapoja.
Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)